Wie ben ik?

Welkom op de website van juridisch adviesbureau ICT-Jura. Ik ben een klein juridisch adviesbureau dat zich gespecialiseerd heeft in informaticarecht en rechtsinformatica. Daarnaast strekt mijn kennis zich uit over andere rechtsgebieden waarover ik u met plezier adviseer. In dit digitale tijdperk heeft ieder rechtsgebied wel raakvlakken met het informaticarecht. Mijn website bevat een groot aanbod aan informatieve artikelen die u een idee kunnen geven van mijn brede expertise. Ik heb onder andere ervaring met het adviseren van startende ondernemers, voor wie ik verscheidene aanbiedingen heb om hen bij het opstarten van hun organisatie te helpen.

Missie en visie
Mijn missie is het verlenen van betaalbare, kwalitatief goede juridische dienstverlening. Ik wil laten zien dat goed juridisch advies ook betaalbaar kan zijn en vraag dan ook geen hoge vergoedingen voor reistijd en/of -kosten, maar kom in heel Nederland naar u toe voor het laagst mogelijke tarief. Voor een eerste oriĆ«nterende bijeenkomst of e-mailwisseling vraag ik alleen een vergoeding voor de daadwerkelijk door mij gemaakte reiskosten, verder is een eerste gesprek of e-mailwisseling altijd gratis. U gaat pas betalen nadat u heeft besloten welke strategie we gaan volgen en als u op de hoogte bent van de kosten en eventuele risico’s die dit met zich meebrengt. Daarnaast heb ik standaardtarieven voor bepaalde juridische diensten (ongeacht de tijd die ik ervoor nodig hebben) en kunt u in overleg een abonnement bij mij afnemen. Hoe uitgebreider het abonnement dat u afneemt, hoe lager mijn uurtarief. Kortom, u krijgt bij mij uitstekend doch goedkoop, gespecialiseerd juridisch advies.

Juristen, en vooral advocaten, lijken vaak ondoorzichtig jargon te spreken. Bij mij heeft u hier geen last van. Ik spreek uw taal en u houdt altijd zelf de controle over de te volgen strategie. U kunt mij zien als een gids die u door het gecompliceerde juridische landschap heen kan leiden zodat u uw werk kunt doen zonder onverwachte juridische complicaties. Ik wil laten zien dat het inwinnen van juridisch advies kan op een eerlijke en betrouwbare manier. Daarnaast maak ik gebruik van de mogelijkheden die het digitale tijdperk ons te bieden heeft. Ik heb geen groot kantoor waarvoor kosten aan u worden doorberekend, maar help u via de digitale snelweg of kom naar u toe zodat u geen extra tijd kwijt bent aan reizen.

U kunt contact met mij opnemen via het contactformulier op deze website of via ons e-mailadres: info@ictjura.nl.