Klantenreacties

Hieronder enkele reacties van klanten van Mr. Sophia Sipkens:

   1. Vera Die van Oene, CVO VytalX:
   Geweldig geholpen door Sophia met de algemene voorwaarden voor ons bedrijf! Snel, duidelijk en heel volledig. Een aanrader voor iedere ondernemer die zijn algemene voorwaarden heel goed op papier wil hebben. Daarnaast heeft ze ons ook een aantal keer geholpen met algemene juridische vraagstukken l. Prettige persoonlijkheid en erg professioneel.
   2. Maxim Laurijssen, CEO Breviari™:
   Vanuit Breviari™ consulteer ik met regelmaat juridische adviseurs, maar tot dusver heeft niemand mij zo kundig geholpen als mr. Sophia Sipkens. Van uit mijn achtergrond als organisatiepsycholoog en sociaalwetenschappelijk onderzoeker kan ik U vertellen dat kundigheid alleen niet voldoende is. Interpersoonlijke vaardigheden en communicatie zijn de noodzakelijke bestanddelen van succesvolle zakelijke dienstverlening. Miscommunicatie kost organisaties enorm veel geld. Sophia blinkt uit in communicatieve vaardigheden, wat tevens blijkt uit het gemak waarmee zij ingewikkelde juridische teksten voor mij weet te verhelderen.
   3. Courdo Publishing:
   Na enkele malen een beroep te hebben gedaan op meester Sipkens voor zowel Algemene Voorwaarden als ict-consultancy, durven wij haar van harte aan te bevelen. Niet alleen werkt zij grondig en doortastend, ook doet zij dit beduidend sneller dan wij tot nu toe binnen het juridische bedrijf gewend waren. Juist een ondernemer wordt soms geconfronteerd met spoedeisende kwesties die een vlotte afhandeling vergen. Doordat Sophia dit niet alleen begrijpt doch er ook naar handelt, hebben wij alle vertrouwen in een voortgezette samenwerking.
   4. Femke van Dijk, Logopedist:
   Mr. Sophia Sipkens heeft mij altijd naar volle tevredenheid geadviseerd en ik zou haar aan iedereen aanbevelen.
   5. Wiebe Veldhuis, onderwijzer:
   Op advies van een kennis van mij zocht ik contact op met Mr. Sipkens.
   In het verleden heb ik me al enige keren tot een advocaat moeten wenden, en wat mij vooral opviel was haar enorm snelle manier van werken. Eén keer duurde het een dag voordat ik een reactie van haar kreeg, normaal is echter dat ik meestal binnen het uur al een reactie krijg.
   En niet alleen haar snelheid is belangrijk, haar inbreng zorgde voor een directe afwikkeling van de zaak waar ik in zat, geheel tot mijn volle tevredenheid.

   Een verademing vergeleken met veel andere zaken en ik zal haar zeker bij een ieder aanbevelen die juridische hulp nodig heeft.

   6 Marijn Bosma, kartograaf bij BosmaGrafiek:
   Meester Sophia Sipkens maakte heel goede en begrijpelijke Leveringsvoorwaarden voor kartografisch bureau Bosma Grafiek.

   In deze tijden van “Creative Commons” en “Open Data” is het belangrijk dat we de door ons toegevoegde waarde goed afbakenen. Ook is het nuttig om aan onze klanten duidelijk uit te leggen welk deel van onze grafische producten helemaal vrij is, welk deel onder ons auteursrecht valt, en welke afspraken we maken over de gebruiksrechten.

   NB: Het auteursrecht en gebruiksrecht voor deze op-maat-gemaakte-leveringsvoorwaarden berust natuurlijk bij BosmaGrafiek en bij mevrouw mr. J.M.S. Sipkens!

  Heeft u ook juridisch advies nodig, neem dan contact met mij op.