Mr. Sophia Sipkens

Mijn naam is Sophia Sipkens en ik ben ict-jurist. Ik ben afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Mijn specialisatierichting is informaticarecht, daarnaast heb ik verschillende vakken van de (nu opgeheven) masterrichting rechtsinformatica gedaan. Ik ben afgestudeerd in 2012 en heb zowel tijdens mijn studie als erna verschillende bedrijven en personen van advies gediend. Ik houd me voornamelijk bezig met het informaticarecht, zowel in gevallen die alleen daarop van toepassing zijn, als wanneer er sprake is van kruisbestuiving met andere rechtsgebieden. Meer over mijn werkzaamheden tijdens en na mijn studie zijn te vinden in mijn Curriculum Vitae. Via deze link kunt u ook concrete voorbeelden vinden van werkzaamheden die ik gedaan heb en op de pagina klantenreacties kunt u reacties vinden de klanten die in de portfolio genoemd staan.

Naast Engels, Duits en Frans beheers ik ook Italiaans. Na mijn middelbare school heb ik tijdens een tussenjaar 5 maanden in Italiƫ Italiaans gestudeerd. Ik heb deze tijd doorgebracht in de Toscaanse stad Florence. Mijn kennis van deze taal ben ik nog steeds aan het perfectioneren.

Mijn hobby’s bevinden zich vooral in het creatieve en musicale vlak. Ik zing momenteel veel en bespeel ook al vele jaren de harp. Daarnaast houd ik van toneel spelen, vooral theatersport (een vorm van improvisatietoneel), en dansen. Ook houd ik van handwerken (breien en borduren) en lezen.

Naast deze website heb ik ook een LinkedIn profiel.

Heeft u juridisch advies nodig, neem dan contact met mij op.

Geef een reactie