Wie ben ik?

Welkom op de website van juridisch adviesbureau ICT-Jura. Wij zijn een klein juridisch adviesbureau dat zich gespecialiseerd heeft in informaticarecht en rechtsinformatica. Daarnaast strekt onze kennis zich uit over andere rechtsgebieden waarover wij u met plezier adviseren. In dit digitale tijdperk heeft ieder rechtsgebied wel raakvlakken met het informaticarecht. Onze website bevat een groot aanbod aan informatieve artikelen die u een idee kunnen geven van onze brede expertise. Wij hebben onder andere ervaring met het adviseren van startende ondernemers, voor wie wij verscheidene aanbiedingen hebben om hen bij het opstarten van hun organisatie te helpen.

Missie en visie
Onze missie is het verlenen van betaalbare, kwalitatief goede juridische dienstverlening. Wij willen laten zien dat goed juridisch advies ook betaalbaar kan zijn en vragen dan ook geen hoge vergoedingen voor reistijd en/of -kosten, maar komen in heel Nederland naar u toe voor het laagst mogelijke tarief. Voor een eerste oriĆ«nterende bijeenkomst of e-mailwisseling vragen wij alleen een vergoeding voor de daadwerkelijk door onze jurist gemaakte reiskosten, verder is een eerste gesprek of e-mailwisseling altijd gratis. U gaat pas betalen nadat u heeft besloten welke strategie we gaan volgen en als u op de hoogte bent van de kosten en eventuele risico’s die dit met zich meebrengt. Daarnaast hebben we standaardtarieven voor bepaalde juridische diensten (ongeacht de tijd die onze juristen ervoor nodig hebben) en kunt u in overleg een abonnement bij ons afnemen. Hoe uitgebreider het abonnement dat u afneemt, hoe lager ons uurtarief. Kortom, u krijgt bij ons uitstekend doch goedkoop, gespecialiseerd juridisch advies.

Juristen, en vooral advocaten, lijken vaak ondoorzichtig jargon te spreken. Bij ons heeft u hier geen last van. Wij spreken uw taal en u houdt altijd zelf de controle over de te volgen strategie. U kunt ons zien als een gids die u door het gecompliceerde juridische landschap heen kan leiden zodat u uw werk kunt doen zonder onverwachte juridische complicaties. Wij willen laten zien dat het inwinnen van juridisch advies kan op een eerlijke en betrouwbare manier. Daarnaast maken wij gebruik van de mogelijkheden die het digitale tijdperk ons te bieden heeft. Wij hebben geen groot kantoor waarvoor kosten aan u worden doorberekend, maar helpen u via de digitale snelweg of komen naar u toe zodat u geen extra tijd kwijt bent aan reizen.

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website of via ons e-mailadres: info@ictjura.nl.